Работилница със звуци и светлинни ефекти

Играчките с марката Hola toys са ярки, цветни, изразителни.
Hola започва производстовото на играчки с желание да прави качествени продукти с иновативни дизайни за деца, които да насърчават взаимодействието и любопитството в младите умове. Професионалистите от Hola вярват, че децата се учат чрез интерактивна игра.Богатата им гама от играчки със сигурност ще научи вашите малки деца на ценни нови умения. Тя ще донесе радост и часове забавна игра, както и ще насърчи споделената игра между деца и родители.
Всеки един от продуктитите е направен в красиви цветове като са използвани безвредни бои.
Безопасността винаги е на първо място, когато се произвеждат нови продукти, поради което всичките играчки на HOLA преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да са достъпни за вас, нашите клиенти.

Предлагаме Ви работилница за деца на марката Hola, която ще стане любимата играчка на всеки малък майстор, който иска да е като татко - да сглобява, разглобява и поправя всичко около себе си.

 

Комплектът включва множество разнообразни инструменти и възможности за различни забавни игри:

Бутон за увеличаване и намаляване на звука с два режима;

Три инструмента - Отвертка, гаечен ключ и чукче, с които малкият майстор трябва да завива, отвива и удря по работния плот.

Пластмасови форми с различни цветове. Работилницата е с отвори, през които детето трябва да успее да ги промуши. Когато постави формичката в отвора ще чуе името на съответната форма на английски език и по този начин ще учи, докато играе.

Игра с цифри - Когато Вашето мъниче премести прозорчето ще научи цифрите от 1 до 5 на английски език.

Трион и бормашина - Когато се завъртят, инструментите започват да "работят" със страхотен звуков ефект и мигащи светлини.

 

Играчката развива сръчността, логическото мислене, концентрацията, фината моторика,  координацията око-ръка.

 

Работи с 2 бр. батерии AA x 1.5 V, които не са включени в комплекта.

 

Размер на играчката: 22 x 15.5 x 25 см

Размер на опаковката: 24.5 x 16.5 x 28.5 см

 

Подходяща за деца над 18 месечна възраст.

85,90 лв.
Базова цена: 85,90 лв.
Моля, изберете: