Бебешко меко домино, Животни

Английската компания James Galt е с 175 годишен опит в областта на играчките. Продуктите им спомагат творческото развитие на децата, помагат им да учат и да се развиват, докато играят и най-вече се забавляват истински :) 
Произведени са според най-високите стандарти за качество и безопасност.

Предлагаме на вашето внимание бебешкото меко домино "Животни". Считаме, че тази играчка на английската компания GALT е един страхотен начин да подсилите вълнението и любопитството у вашите малчугани.

Играчката е уникална, заради това, че едновременно позволява няколко съвсем различни забавления.

Меко домино "Животни" - защо да я закупим за своето дете?

Това е едно от перфектните забавления за всяко малко сладурче. Малчуганите могат да подреждат домино частите изправени, след което да се забавляват, докато ги бутат.

По-късно децата ще имат възможност да разпознават любимите си животински видове, изобразени на домино частите.

Чрез търсенето на съвпаденията двойки, то вие можете да стимулирате развиването на логическото мислене у най-малките откриватели, както и да подсилите интереса им към опознаване на заобикалящия ги свят.

Мекото домино "Животни" достига до крайният потребител в удобна чанта за многократна употреба, позволяваща на родителите да носят със себе си забавленията за малчуганите, така че те да не скучаят в нито един момент.

Производителят се е погрижил за това материалите да подлежат на изпиране в пералня машина и така да подсигурят възможно най-безопасната и здравословна среда за малките момченца и момиченца.

Мекото домино "Животни" е уникална и неповторима домино игра, която не просто ще ви накара да се забавлявате с мъниците у дома, но и ще изпълни дома ви с детски смях и глъч! 

Комплектът съдържа 6 гигантски меки домино части.
Размер на една част: 18 x 10 x 5 см
Играчката е подходяща за деца над 6 месеца.

Бебешко меко домино, Животни

41,90 лв.
Базова цена: 41,90 лв.
Моля, изберете: