Порцеланов сервиз за чай Пипи Дългото чорапче, 14 части

  • Кат. номер: 44378700

Micki, Швеция са производители на висококачествени играчки, които подпомагат развитието на детето още от първите му игри!
Предлагат играчки и игрови преживявания, вдъхновени от радостта от играта, желанието за откриване на новости, интереси, сътворяването на грижа в децата. Важни за тях са също околната среда и безопасността при игра.
Разбират нуждата на децата от игра свързана с въображението и радостта, която тя им носи. 


Пипи би искала да ви покани на забавно и щуро чаено парти с този цветен, кукленски сервиз. Петнисти шарки и цветове, които не съвпадат дават още по-голямо забавление. Този комплект включва: четири чаши с различни щампи, размери и форми, четири чинийки с различни щампи и два различни размера, четири лъжици и чайник с капак, украсен с различни илюстрации на Пипи. Това е комплект за кукли от 14 части, изработен от порцелан, машинно миещ се. Кои чаши и чинийки бихте харесали вие и вашите приятели? Възраст на игра: 3+ Материал: порцелан Размер: 14 бр. Инструкции за измиване: Подходящо за съдомиялна машина. Внимание! Не е подходящ за деца под 36 месеца. Малки части. Опасност от задавяне. Да се използва под родителски контрол!

58,90 лв.
Базова цена: 58,90 лв.
Моля, изберете: