Конструктор Тренди - цветен, 50 части

Woodyland създават дървени играчки с много високо качество, като акцентират както на безопастността, така и на развитието на децата в различните етапи от живота им по отношение на моторни умения, обучение и психологическо развитие. Всички детски играчки се тестват по най-високите международни стандарти, като повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки".Тази програма предвижда най-високата възможна гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
Играчките са пъстри, интересни, разнообразни, ще бъдат изключително полезни на Вашето детенце, тъй като много от тях са изпълнени със смисъл, развитие, логика и т.н  Покупка, която няма да Ви разочарова! 

Този цветен дървен конструктор ще очарова всички, обичащи да играят с конструктори. Оставете въображението на децата да работи и нека построят желания от тях замък.

 

Защо да закупите цветен конструктор Тренди от 50 елемента

Дървен конструктор от 50 части е подходящ за най-малките. Отличен избор за първи детски конструктор. Изработен от висококачествена масивна дървесина, прекрасно съчетание от натурални и цветни елементи. Подходящ за изграждане на малки конструкции и формиране на първите пространствени представи. Конструкторът дава възможност за стимулиране на сетивните възприятия чрез допира и играта с естествено дърво. Частите на конструктора са със заобени краища за да бъде играта максимално безопасна за най-малките.

 

Размер на опаковката: 19 х 19 х 14 см.

Играчката е подходяща за деца над 2 години.

 

 

31,90 лв.
Базова цена: 31,90 лв.
Моля, изберете: