Stars Maxi Minky - Двулицево топло и мекичко одеялце

Нашето специално Maxi Minky одеялце е по-голямо, двулицево е и може да използвате от различни страни, както пожелаете. Одеялцето е с размери 80х80см квадрат, и спокойно може да се използва и като завивка, когато се разгърне. Има красива голяма двойна панделка с ластик, комбинация от мека минки материя и ранфорс Цветове по избор 

Одеялцето Little Sunshine тип "прегърни ме", подходящо за малки бебчета е практично, красиво и много удобно. Малките съкровища ще бъдат защитени и внимателно загърнати в него, благодарение на помощните залепващи се страни, които осигуряват комфорт и сигурност. Важно е да отбележим, че е и бързосъхнещо. Повиването на новороденото бебенце става бързо и лесно, много удобно за изписване, удобно за разходки с количката, сън вкъщи, подходящо за подарък, може да се използва като завивка, когато се разгърне.

*Ако желаете Вашето одеялце да бъде персонализирано, да има бродирана коронка, или друг специфичен надпис, моля напишете желаното Име за бродерия в полето "Коментар" при поръчка. В падналото меню поставяте "персонализиран"

*100% сертифициран висококачествен памук 

69,00 лв. 65,55 лв.
Базова цена: 65,55 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!