Луксозно преносимото легло/ Baby Nest

Преносимото легло/ Baby Nest с дантела, дръжки за по-лесен пренос и красиви панделки със сърчица
Преносимото легло/ Baby Nest
Нашето бебешко гнездо е най-добрият избор за по-спокоен и защитен сън на бебчо! С мекотата на 100% памучна тъкан и пухкав пълнеж вашето новородено бебче ще се чувства удобно и добре дошло, сякаш е в скута на мама.
Направени са от 100% висококачествена сертифицирана памучна материя - ранфорс,  гнездата имат матрачна вложка (а не само пух!), която се маха,  могат да се перат, също така са двулицеви! Супер комфортен и удобен аксесоар, изключително полезен за мама и бебчо! Може да поставите навсякъде у дома, където пожелаете.

Вариантите за размер на преносимото легло и съответно цените са: 

- За новородено Baby Size (място за поставяне на бебчето 70*30 cm 0-12м (или повече, когато долната страна на гнездото се отвори)) 
- Среден размер Toddler Size (място за поставяне на бебчето 80*40 cm или 0-24м)
- Голям Maxi Toddler Size (място за поставяне на бебчето 100*40 cm 0-36м) 

Към гнездото може да добавите: 
- Възглавничка (звезда, облаче, корона, луна,)  *** Ако желаете да бъде персонализирана, молим посочете името за бродерия в сектор КОМЕНТАР към поръчката и вида на желаната възглавничка от посочените!
- Одеялце тип "прегърни ме", направено от 100% памук, удобно за изписване, разходки, сън вкъщи (73х73см, може да се използва и като завивка) 
- - Добавяне на спален комплект към гнездото - подходящ за използване с него (завивка, възглавничка, чаршафче)

***Направени са от 100% висококачествена памучна материя - ранфорс,  гнездата имат матрачна вложка (а не само пух!), която се маха,  могат да се перат, също така са двулицеви!
*** Други аксесоари от снимките не са вкл. в цената (балдахини, обиколници, сп. комплекти и т.н)

142,00 лв. 134,90 лв.
Базова цена: 134,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!